Parkberichten

 • 15 juni 2020 – Heropening Sanitair-unit. Sanitair-unit (toiletten en douches) is weer beschikbaar – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind wieder verfügbar  – Sanitary unit (toilets and showers) again available.
 • 20 april 2020 – Heropening. Camperpark ‘t Hulsbeek is weer OPEN. Sanitair-unit (toiletten en douches) is NIET beschikbaar vanwege besmettingsrisico – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind NICHT verfügbar (Ansteckungsrisiko)  – Sanitary unit (toilets and showers) is NOT available due to contamination risk –
 • 5 april 2020 – Hulsbeekdag. De Hulsbeekdag op zondag 5 april is officieel gecanceld. Ook wordt dit jaar geen nieuwe poging ondernomen voor een nieuwe datum.
 • 16 maart 2020 – Sluiting Sanitair-unit. Sanitair-unit (toiletten en douches) vanaf vandaag niet meer beschikbaar vanwege besmettingsrisico – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind ab heute nicht mehr verfügbar (Ansteckungsrisiko)  – Sanitary unit (toilets and showers) is no longer available from today due to contamination risk –
 • 14 februari 2020Camperclean. Het park is voorzien van een volautomaat voor het reinigen van de cassette van het chemisch toilet. De unit met handbediening  blijft beschikbaar.
 • 5 januari 2020Autohuur service. Voor het maken van uitstapjes staat op het park een VW UP geparkeerd. U kunt hier direct gebruik van maken en uw camper op het park laten staan. Binnen 5 minuten wegrijden, voor een uur of een dag; dat bepaalt u zelf! Bij terugkomst parkeert u de auto weer op het Camperpark. De service is mogelijk door samenwerking met UP4RENT 
1 antwoord
 1. Ria
  Ria zegt:

  Hallo mede camperaars,
  Wat een plek! Rust, ruimte, vogels, zwemmen, fietsen, wandelen en een restaurant aan de overkant. Veel camperplaatsen gezien, maar deze spant de kroon. Midden in het bos en alles is aanwezig. Toilet, douche, afvalwater lozen, water tappen voor een goeie prijs. Kan deze plek van harte aanbevelen. We kregen ook nog een lekker bakkie koffie van de eigenaar. Charl en Rene, jullie hebben een gouden plek gemaakt in Oldenzaal! Bedankt!! Groet Henri en Ria

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *