Parkberichten

 • 23 september 2021 – Wasmachines. Uitbreiding van de sanitair-unit met 2 machines. Te gebruiken met de Topparks Smartcard.
 • 28 maart 2021 – Nieuwe Sanitair-unit. Uitbreiding met 5 douchgelegenheden en 5 afzonderlijk toegankelijke toiletten.  Tevens is er een afwasgelegenheid aan de buitenzijde van de unit.
 • 16 maart 2021 – Ontbijtservice in samenwerking met Hotel Restaurant Erve Hulsbeek. Zin in een ochtendwandeling met als tussenstop een lekker ontbijt? De ontbijtservice van Hotel Restaurant Erve het Hulsbeek maakt dit mogelijk. U bestelt eenvoudig per email en de volgende ochtend staat het klaar, op slechts 10 minuten wandelafstand vanaf het camperpark.
 • 15 juni 2020 – Heropening Sanitair-unit. Sanitair-unit (toiletten en douches) is weer beschikbaar – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind wieder verfügbar  – Sanitary unit (toilets and showers) again available.
 • 20 april 2020 – Heropening. Camperpark ’t Hulsbeek is weer OPEN. Sanitair-unit (toiletten en douches) is NIET beschikbaar vanwege besmettingsrisico – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind NICHT verfügbar (Ansteckungsrisiko)  – Sanitary unit (toilets and showers) is NOT available due to contamination risk –
 • 5 april 2020 – Hulsbeekdag. De Hulsbeekdag op zondag 5 april is officieel gecanceld. Ook wordt dit jaar geen nieuwe poging ondernomen voor een nieuwe datum.
 • 16 maart 2020 – Sluiting Sanitair-unit. Sanitair-unit (toiletten en douches) vanaf vandaag niet meer beschikbaar vanwege besmettingsrisico – Sanitäranlagen (Toiletten und Duschen) sind ab heute nicht mehr verfügbar (Ansteckungsrisiko)  – Sanitary unit (toilets and showers) is no longer available from today due to contamination risk –
 • 14 februari 2020Camperclean. Het park is voorzien van een volautomaat voor het reinigen van de cassette van het chemisch toilet. De unit met handbediening  blijft beschikbaar.
1 antwoord
 1. Ria
  Ria zegt:

  Hallo mede camperaars,
  Wat een plek! Rust, ruimte, vogels, zwemmen, fietsen, wandelen en een restaurant aan de overkant. Veel camperplaatsen gezien, maar deze spant de kroon. Midden in het bos en alles is aanwezig. Toilet, douche, afvalwater lozen, water tappen voor een goeie prijs. Kan deze plek van harte aanbevelen. We kregen ook nog een lekker bakkie koffie van de eigenaar. Charl en Rene, jullie hebben een gouden plek gemaakt in Oldenzaal! Bedankt!! Groet Henri en Ria

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *