Parkberichten

  • 1 januari 2020Camperclean. Het park wordt binnenkort voorzien van een volautomaat voor het reinigen van de cassette van het chemisch toilet. Het fundament voor de unit is onlangs gestort. De unit met handbediening  blijft beschikbaar. We houden u op de hoogte.
  • 5 januari 2020Autohuur service. Voor het maken van uitstapjes staat op het park een VW UP geparkeerd. U kunt hier direct gebruik van maken en uw camper op het park laten staan. Binnen 5 minuten wegrijden, voor een uur of een dag; dat bepaalt u zelf! Bij terugkomst parkeert u de auto weer op het Camperpark. De service is mogelijk door samenwerking met UP4RENT
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *