Toppark ’t Hulsbeek

Locatie

Toppark camperpark ‘t Hulsbeek is gelegen aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek aan de Reininksweg. Het heeft een oppervlakte van 1,5 hectare en ruimte voor 50 campers. De slingerende weg door het park met aan weerszijde ruime staplaatsen zorgen voor een speelse opstelling met veel privacy (zie plattegrond).

Recreatiepark Het Hulsbeek, met een totale oppervlakte van 230 hectare, bestaat enerzijds uit aangelegde recreatieplassen (een zwem-, surf- en visvijver) met recreatieweiden en een skateboardbaan, en anderzijds uit de oorspronkelijke bebossing en heide.

Toppark camperpark ‘t Hulsbeek is een unieke locatie voor de camperaar die op zoek is naar een adembenemende omgeving en rust. Daarnaast is er volop keuze uit actieve beleving en culinaire verwenning.

De route naar het camperpark via het recreatiepark is wonderschoon; men waant zich in het buitenland.

Status camperpark: Geopend – Geöffnet – Open – Ouvert

Impressie camperpark

Faciliteiten Toppark ’t Hulsbeek

Betaalautomaat

Na betaling ontvangt men de Topparks smartcard en een betaalbewijs.  Hiermee heeft men toegang tot het camperpark en faciliteiten. De automaat is geschikt voor de meest gebruikte bankpassen (Maestro, Mastercard, Visa, American Express en V-pay).

Inchecktijd op dag van aankomst is tevens de uitchecktijd op dag van vertrek.

Slagboom

De entree van het park (in- en uitrijden) is voorzien van een slagboom. Deze wordt bediend met de Topparks smartcard.

Elektrazuilen

Per staplaats is een elektrazuil beschikbaar. Deze worden gevoed door 4 centrale zuilen waarop men het nummer van de elektrazuil kan kiezen.

Sanitair unit

De unit is uitgerust met toiletten, doucheruimtes en wasbakken. Toegang met de Topparks smartcard. (Weer open vanaf maandag 15 juni)

Uitstortplaats cassettetoilet

Op hygiënisch en milieutechnisch verantwoorde wijze kan het cassettetoilet worden geleegd.  Er is zowel een handbediende als volautomatische unit (Camperclean) beschikbaar. De cassette wordt gereinigd en de inhoud wordt via een pompsysteem afgevoerd naar het riool.

Sanizuil vers water

De camper kan er worden voorzien van vers water.

Sani plateau

Het plateau biedt ruimte voor 2 campers (60 M²). De inhoud van de vuilwatertank kan er worden geloosd en vers water worden ingenomen. Het lozen geschiedt op hygiënisch en milieutechnisch verantwoorde wijze. Het vuile water (grijs water) wordt direct afgevoerd via de pompinstallatie en komt niet in het milieu terecht.

Milieu eiland

Het verantwoord scheiden van afval in de daarvoor bestemde milieu containers.

Verlichting serviceplekken

Alle serviceplekken zijn van verlichting voorzien.

Oriëntatieverlichting

De verlichting is verdeeld over het park voor een veilig verblijf.

Camerabeveiliging

Het camperpark is uitgerust met camerabeveiliging. De voorziening voldoet aan de privacy richtlijnen en ondersteunt uw veilig verblijf.

Satelliet

Ontvangst op 60% van de camperplaatsen. Tevens 4G bereik op het hele park.

WiFi

Op het hele camperpark is WiFi bereik. De inloggegevens staan vermeld op het betaalbewijs.

Broodjesservice

Voor 18.00 besteld, de volgende ochtend na 9.00 uur ligt uw bestelling klaar.

Aanlegsteiger

Aan de oostzijde van het camperpark een looppad naar een natuurbad met eigen aanlegsteiger.

SOS toegang en AED

In geval van nood kunnen hulpdiensten de slagboom openen met een eigen zender. Tevens is een AED op het park beschikbaar.

Recreatiepark ’t Hulsbeek

Voorzieningen

Activiteiten

Recreatiepark ‘t Hulsbeek bevat een breed scala aan voorzieningen. U kunt karten of een avontuurlijk programma volgen bij het Outdoor Challenge park of AvaTarz Nature park. Zonnen op de stranden en zonneweides of zwemmen in meerdere vijvers.
Rust en genieten van de natuur?  U kunt er wandelen, waarvoor diverse wandelroutes door het Wandelnetwerk Twente zijn uitgezet. Fietsen of biken langs uitgestrekte routes of gaan roeien. Bij mooi weer sluit u de dag af met een barbecue op de speciaal daarvoor aangelegde plekken op de zonneweides.

Eetgelegenheden

Geen zin in koken! Het recreatiepark bevat diverse eetgelegenheden zoals pannenkoekrestaurant Klein Afrika, restaurant de Flusshoeve, Het Buitenhuis, Werelds restaurant PAN, Erve Hulsbeek en Carte Blanche 99.

Wellness

Even geen behoefte aan activiteiten! Ontspan dan in het prachtige wellnesscentrum Sauna Saré. Het is gelegen in een oase van rust waar u zult ervaren wat de Twentse gastvrijheid en gemoedelijkheid betekent.

 Klik hier voor informatie over alle mogelijkheden op het Recreatiepark

Impressie

Nuttige informatie

Camperpark

Inchecken / uitchecken

 • Inchecken met de betaalautomaat. Intoetsen: aantal dagen, aantal volwassenen, aantal kinderen, bedrag extra ‘Te goed’, en vervolgens afrekenen. De betaalautomaat verstrekt de Topparks smarcard en een kwitantie.
 • Inchecktijd op dag van aankomst is tevens de uitchecktijd op dag van vertrek.
 • Uitchecken met de betaalautomaat. Allereerst via de slagboom het camperpark verlaten en daarna pas uitchecken. De smartcard wordt  door de automaat ingenomen.
 • Borg en restant van het ‘Te goed’.  De bedragen worden automatisch teruggestort.

Topparks smartcard

 • Te goed. Met het ‘Te goed’ van uw smartcard kunt u stroom afnemen, vers water innemen en cassettetoilet automatisch laten reinigen.
 • Verblijf verlengen.  Met de betaalautomaat kan het verblijf met een aantal dagen worden verlengd.
 • Te goed opwaarderen.  Met de betaalautomaat kan het ‘Te goed’ worden verhoogd.

Camperplek

Camper

 • Lengte. De camperplek heeft een verharde ondergrond en biedt ruimte voor campers met een lengte tot 12 meter.
 • Parkeren. Door achterwaarts in te parkeren is de camperluifel gericht op de grasstrook van uw camperplek.

Grasstrook

 • Pubtent/Tent.  Elke camperplek  heeft een eigen grasstrook. Het is toegestaan om hier een pubtent/tent op te zetten.

Honden

 • Verblijf.  Het verblijf van honden is toegestaan, mits aangelijnd en onder controle. Op recreatiepark Het Hulsbeek zijn voldoende mogelijkheden om honden uit te laten.

Barbecue

 • Gas/elektrisch. Om de overlast voor  de overige gasten te beperken is alleen een elektrisch of gas barbecue toegestaan.  Recreatiepark het Hulsbeek heeft meerdere barbecue plekken waar ook met houtskool/kolen gestookt mag worden. Enkele zijn overdekt.

Tarieven per 1 januari 2020

Verblijfkosten Per etmaal
Hoogseizoen€ 15,90 (Camper en 2 volwassenen)
Laagseizoen€ 15,90 (Camper en 2 volwassenen)
Extra volwassene€ 5 ,– per volwassene
Kind tot 16 jaar€ 2,50 per kind
Honden (mits aangelijnd)Gratis

* De tarieven zijn indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

* De tarieven zijn inclusief toeristenbelasting en 9% BTW

Faciliteiten Kosten per gebruik
Energiezuil€ 0,59 per kWh
Inname drinkwater€ 1 ,– per 100 liter
Douche € 0,25 per minuut
ToiletGratis
Handbediend legen cassettetoiletGratis
Volautomatisch legen en reinigen cassettetoilet (Camperclean)€ 2,50
Lozen vuilwaterGratis
WifiGratis
Toegang voorzieningen op het recreatiepark, inclusief de zwemvijversGratis (€ 5 ,– besparing op parkeerkosten)

10% korting op vertoon van uw Topparks Smartcard

Smartcard

U ontvang 10% korting op besteding bij de afgebeelde voorzieningen op recreatiepark ‘t Hulsbeek en omgeving.

Outdoor Challenge park –Natuur, samen, bewegen. Zomer en winter, zon en regen, alles heeft zijn charme. Voor elk budget is er een prachtig avontuur.

Restaurant PAN -Genieten van allerlei heerlijke gerechten uit diverse wereldkeukens! U betaalt vooraf en niet voor wat u eet, maar voor 2,5 uur uitgebreid genieten. onbeperkt 2,5 uur lang.

Kartbaan Oldenzaal -Een ruim en prachtig openlucht kartcircuit. Na het karten staat een heerlijke barbecue of een buffet voor u klaar.

Restaurant Flusshoeve Siemerink -Een sfeervol familierestaurant waar u gezellig kunt eten en drinken. Maaltijden afhalen is ook mogelijk.

Erve Huiskes -U bent altijd welkom voor een lekker kopje koffie met een heerlijk stuk eigen gebakken appeltaart op Erve Huiskes, een klein Twents Erf uit begin vorige eeuw.

Restaurant Klein Afrika -Beleef een stukje Afrika in eigen land. In het pannenkoekrestaurant voelt u de sfeer van een echte Afrikaanse lodge. Met een speeltuin voor kinderen en de toegang tot een klein en bijzonder dierenpark.

Evenementen

Alle evementen zijn vanwege COVID-19 voorlopig uitgesteld.

Grote Twentse Carnavalsoptocht

Elk jaar tijdens carnaval (3 dolle dagen) trekt de grote Twentse carnavalsoptocht meer dan 100.000 bezoekers naar Oldenzaal. Al maanden van te voren wordt er gewerkt aan de praalwagens te zien in de kilometers lange Twentse carnavalsoptocht (carnavalszondag). Ook op andere carnavalsdagen doet het “stedke van plezeer” (stadje van plezier) haar naam eer aan. Zo is er op maandag (Rosenmontag) de kinderoptocht en wordt er nog volop carnaval gevierd in Oldenzaal. Klik hieronder voor meer informatie en de data waarop carnaval gevierd wordt dit jaar!

Tijdens hemelvaart keert jaarlijks het Hemelgames festival terug op het Hulsbeek. Het is een festival  waar spelen gecombineerd wordt met verschillende muziekstijlen. Voor elk spel kunnen teams zich aanmelden, zoals verenigingen, vriendengroepen, bedrijfsteam etc. ‘s Avonds barst het feest los bij podia met muziek hoort van verschillende dj’s en bands. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de spellen, data en line-up!

De ‘Boeskool is lös’ is een jaarlijks zomerfeest in het centrum van Oldenzaal en duurt 6 dagen. Er komen jaarlijk ongeveer 170.000 bezoekers op af. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds is er voor jong en oud van alles te beleven. Zo zijn er extra koopavonden, een braderie met 250 stands, culinaire hoogstandjes, diverse sportactiviteiten, kinderrommelmarkt, straatartiesten, 9 podia (groot en klein) met (inter)nationale artiesten, Boeskool Megapark, gezellige terrasjes, kunstmarkt en nog veel meer. Klik op onderstaande knop voor de data!

‘Twente ballooning’ bestrijkt 4 avonden. Het is veel meer dan alleen maar opstijgende ballonnen. Je kunt er lekker eten en drinken, rondsnuffelen bij de Fair en het Oldtimer event bezoeken. Op zaterdag is er de mega kindermiddag. Dagelijks gaan er ongeveer 35 kleurrijke en verschillende soorten ballonnen de lucht in gaan. De Nightglow op vrijdagavond is het hoogtepunt van de Twente ballooning en trekt dan ook duizenden bezoekers. Klik op de knop voor meer informatie over de data!

Oldenzaal muzikaal is een jaarlijks muziekfestijn rond de grote markt van Oldenzaal. Door velen wordt het gezien als de muzikale afsluiting van de zomer. Op 18 podia optredende artiesten verwelkomen jaarlijk meer dan 5000 bezoekers. Oldenzaal muzikaal heeft bekende (inter)nationale artiesten, maar geeft ook nieuwe talentvolle bands een kans. Het festival vindt altijd op de eerste vrijdag van september plaats. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over Oldenzaal Muzikaal!

De Oldenzalers zien het als de enige echte kermis in hun stad. Het laatste weekend van September staat traditiegetrouw in het teken van de najaarskermis (vrijdag t/m maandag). De Kermis vindt plaats in het centrum van Oldenzaal (de Ganzenmarkt, Kerkstraat en Plechelmusplein). Kinderen kunnen genieten van de spannendste attracties. Volwassenen gebruiken de kermis maar al te graag als alibi om diverse kroegen met live muziek te bezoeken. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de najaarskermis in Oldenzaal.

Plattegrond camperpark

Uitrusting:

 • 47 normale plekken
 • 3 grote plekken
 • electrazuilen
 • kiosk
 • sanitair unit
 • sani plateau
 • milieu eiland

Plattegrond recreatiepark

Locatie Toppark ‘Hulsbeek (gele ballon)

Voorzieningen:

 • activiteiten
 • eetgelegenheden
 • wellness (sauna)
 • stranden en zwemvijvers
 • visvijvers
 • wandelroutes
 • trimbaan
 • kartbaan
 • wielerbaan
 • fietsroutes
 • bikeroutes

Route

 Adresgegevens:
Reininksweg 12 b
7562 PJ, Deurningen

 GPS:
Lengtegraad: E 6.87944
Breedtegraad: N 52.30109

mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel