Evenementen

  • Hieronder staan de eerst komende evenementen genoemd. Voor een jaaroverzicht per maand klikt u hier.
  • 22 t/m 24 februari 2020 – Carnaval Oldenzaal. 3 dolle dagen in Boeskoolstedke. Op zondag 23 februari trekt de grote Twentse carnavalsoptocht door Oldenzaal (meer dan 100.000 bezoekers). Al maanden van te voren wordt er gewerkt aan de praalwagens in de kilometers lange Twentse carnavalsoptocht. Op maandag 24 februari (Rosenmontag) vindt de kinderoptocht plaats. Voor meer informatie klik hier.
  • 19 januari 2020 – Hulsbeekcross. Op zondag 19 januari organiseert atletiekvereniging LAAC Twente de Hulsbeekcross, een hardloopwedstrijd over 1, 2, 3, 6, 9 of 12 kilometer over het fraaie terrein van het Hulsbeek. Daarnaast is er een Canicross over 3 en 6 km. De Hulsbeekcross kent een zeer afwisselend parcours: over grasland, door het zand en over bospaden. Het is op die manier een echte uitdaging, zowel voor wedstrijdlopers als recreanten. Voor meer informatie klik hier.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *