Evenementen

  • Hieronder staan de eerst komende evenementen genoemd. Voor een jaaroverzicht per maand klikt u hier.
  • 13 t/m 17 augustus 2019 – ‘De Boeskool is Lös’. Het zomerfeest van Oldenzaal op slechts 10 minuten fietsafstand van het camperpark. 5 dagen lang is Oldenzaal in de ban van het zomerfeest. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is er voor jong en oud van alles te beleven. Zo zijn er een braderie met 250 stands, culinaire hoogstandjes, diverse sportactiviteiten, een kinderrommelmarkt, straatartiesten, het Boeskool Megapark, veel gezellige terrasjes, de handwerkmarkt, de kunstmarkt en nog veel meer! Voor meer informatie klik hier.
  • 21 t/m 24 augustus 2019 – Gratis naarTwente Ballooning 2019′. Bij 3 dagen verblijf op Camperplaats Toppark ‘t Hulsbeek ontvangt u 2 toegangskaarten GRATIS. Dit evenement op recreatiepark ‘Hulsbeek is veel meer dan alleen ballonopstijgingen, het is een gezinsevenement bij uitstek. Lekker eten en drinken, rondsnuffelen bij de Fair en het Oldtimerevent bezoeken, of eventueel zelf  de lucht in. Het ballonprogramma gaat op woensdag van start, waarbij prachtige vormen in de lucht te bewonderen zijn. Elke avond circa 35 heteluchtballonnen. Voor meer informatie klik hier.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *